RIEzorg is gespecialiseerd in de zorg. Hoe groot of klein de organisatie ook is, RIEzorg is dé oplossing voor het uitvoeren van een online Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E). Onder andere voor ziekenhuizen leent de applicatie zich perfect. Het ondersteunen van de zelfsturende teams is een unieke feature van de RIEzorg applicatie.

De mogelijkheid om meerdere gebruikers met verschillende rechten aan te maken bied daarnaast de vrijheid om afdelingen zelf voor specifieke onderdelen een RI&E uit te voeren. Eenvoudig kunnen in het beheer de medewerkers (afdelingshoofden) aangemaakt worden en rechten krijgen tot het starten en beheren van de RI&E. Vervolgens kan alleen een Preventiemedewerker met de juiste rechten de evaluatie starten en het Plan van Aanpak oppakken en de knelpunten bespreken. De vrijheid in het inrichten van de rechtenstructuur werkt heel eenvoudig en kan in eigen beheer uitgevoerd worden. Ideaal voor ziekenhuizen.

Graag komen wij een demonstratie geven van de mogelijkheden voor u organisatie. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen neem dan contact met ons op.